dijous, 30 d’abril del 2015

6a ACTIVITAT


Hola nois i noies!!!

Estem acabant el projecte!

Qui se’n recorda de com vam començar? Doncs  sí, va ser  presentant-nos:  vam explicar el més important de Salt i de Badalona, del Pompeu Fabra i de Minguella i quatre coses de nosaltres mateixos. Ah! Ens vam fer una fotografia per veure’ns les cares ;-))
Vam continuar fent un recorregut per diferents tipologies textuals:  el text descriptiu, l’argumentatiu, el text instructiu i el narratiu.

La propera i última tipologia de text que treballarem és la CONVERSACIONAL. Què vol dir? quina és?? Pregunteu-vos d’on ve aquesta paraula :  conversacional. Ho hem endevinat? I, amb qui tindrem una conversa? Amb qui parlarem?  A qui li farem moltes preguntes? Doncs amb algú que segur que té moltes coses i aventures per explicar-nos i de la que podem aprendre molt!!!

Us heu preguntat alguna vegada què feien a la vostra edat a l’escola els vostres avis i àvies? A què jugaven a l’hora de pati?  I els cap de setmana, què feien? Eren molt obedients a casa? Tenien deures? Quins llibres llegien?

De tot això i més, parlarem, parlareu, amb algun avi o àvia. Aquesta vegada, l’activitat consistirà en preparar les preguntes, enregistrar la conversa i penjar-la al blog.  A partir de les diferents converses, comprovarem les coincidències entre els avis  i àvies de Salt i els de Badalona .

Com sempre, les vostres mestres us ajudaran a preparar-ho tot i us ho explicaran amb calma i tranquil·litat.

Som-hi? ENS HO EXPLIQUEU????

Fins aviat! TAIP

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada