dilluns, 9 de febrer del 2015

Text INSTRUCTIUHola nois i noies!!!

Com anem?

He estat passejant pel vostre blog: treballeu molt bé!!! M’ha agradat molt la incorporació que heu fet del DIARI DE SESSIONS. Cada grup, té el seu propi estil, però és una bona manera de recordar el què heu fet i de conèixer el què els altres companys també han realitzat.

Em queda clar que això d’ARGUMENTAR, ho teniu clar: en sabeu molt i ho practiqueu força. Vaja, que no sé si mai se us acaben els arguments, oi??? Llegint les activitats que us proposaven els vostres mestres, jo hagués escollit la de què canviareu d’un objecte? L’objecte triat: un calendari, digital o manual, eh? Però hi incorporaria un botó al dimarts. Clicant-lo, automàticament, saltaria al divendres. Ho argumento: hi ha setmanes que treballant un dia, ja n’hi ha prou, oi?. Clicar el botó, és opcional: per tant, el que vulgui tots els dies de la setmana, no cal que cliqui el botó ;-)) . Tots contents: els que volen tots els dies i els que no. Vaja, que a veure quin savi ens inventa aquest botó màgic i saludable per incorporar als calendaris!

El proper tipus de text que treballareu, també us agradarà molt. I, també l’utilitzeu molt!!! Sobretot, a casa. Des de que us lleveu fins a l’hora d’anar a dormir, compteu quantes ordres doneu als de casa, a l’escola, als amics.... Doncs, aquest tipus de text és el que practicareu. Aaaaahhh! Sí, comença amb una I i acaba amb una U. Profes, silenci si us plau. Ni una pista!!!

Ja l’heu endevinat? Ara, us proposaran  les activitats. Jo, vaig a llegir més treballs vostres. He acabat el llibre i no sé quin escollir Consultaré el US HO EXPLIQUEM!

Fins aviat!

TAIP


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada