dimecres, 7 de gener de 2015

Text ARGUMENTATIU


Hola!

Com estem? Comencem amb energia el segon trimestre?

Ja sóc aquí altra vegada. Avui us explicaré el següent tipus de text que treballarem. Abans, però, dues coses: la primera, segueixo buscant al calendari un dia per celebrar el meu sant: SANT TAIP. M’ajudeu a triar-ne un? La segona, us felicito per les vostres publicacions digitals!!! Ja sé on poder desconnectar i relaxar-me ... m’ha agradat molt el nom del Pont del Petroli. Per què es diu així??? Hi ha petroli de veritat??? M’han agafat ganes de passejar per Salt, comprar-me un cotxe, visitar el Museu de la Badalona romana.... Fantàstic!!!

Anem pel proper tipus de text.  Però... no us dic el nom. Comença amb la A. 12 lletres. Acaba, amb la U.

Una altra pista: quan demaneu alguna cosa a la mare, al pare,  a la senyoreta i veieu que fan aquella cara de poc convenciment,  que no aconseguiu el que voleu, i insistiu molt i amb diferents arguments..... esteu utilitzant aquesta tipologia textual!!!  O quan voleu deixar clar el que penseu (encara que els grans diguin el contrari!), l’esteu practicant!!
Ara sí? L’hem endevinat?

Els vostres professors us indicaran quines activitats farem i com les publicarem.  D’acord?
Amb aquest fred, necessito un jersei gruixut..... consultaré el catàleg de moda dels alumnes de Salt.... ja ho veig: colors llampants, daurats, platejats.... MOLT BONIC!!!
Som-hi!!! Si encara no heu endevinat la tipologia que treballarem...  US HO EXPLIQUEM!!!

Fins aviat!


TAIP

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada